Mitt liv..




Söndag

Hellu!
Idag har jag inte gjort så mycket bara vart med mina tjejer pratat lite och så. Belen Valdes stack efter ett tag så vi drog hem till kimberly Valdes va där ett långt tag efter det hängde Sandra med mig och träffa min "kompis" hade saknat honom jätte mycke men så blir det när man reser ncnc. Men så såg min dag ut inte så mycke att göra men det va rolig dag iallafall.          See you later bitches!



Med Sandra.

Heej Bitches!
Just nu sitter jag och Sandra Chabo i vardagsrummet ny duschade så jävla skönt! Snart blir det att fixa oss lite och träffa dom andra en stund. Vi får se vad dagen erbjuder det kommer säkert inte hända så mycket för det är ju söndag. Hatar söndagar borring!

Igår vart det en lyckad natt med mina tjejer. Först vart det och handla mat efter det drog vi hem till mig och laga mat osv. Och så sov även Sandra här det blev lite mys och pys i min sköna säng. Men det var allt från mig ha en bra dag peace out!




spanish fly

Heej bitches!
Idag blir det för min del att vakta min lille bror för att mina föräldrar ska gå ut o ha lite tid för sig själva festa och sånt! Som jag gör varje helg typ hehe. Mina tjejer ska komma hem till mig ikväll så det kommer bli att vi ska laga MAT mumms. Jag får väll skriva mer sen om min dag kanske drar ut en liten stund får se puss!



 Den här bilden bjuder jag och agit på!

tillbaka!

Heej bitches!
jag har saknat att blogga men har inte haft tid med det buuhuu. Jag ska lägga in lite bilder från spanien, min kompis har tagit mer bilder för jag tog inte en enda bild. Det har hänt massor med saker men nu ska jag börja skriva igen!






RSS 2.0