få ut lite bullshit!

Herregud hur kan man vara en så nära vän och svika den på alla fucking sett som finns? Gud jag kokas som sagt man blir som man umgås med.. Ohh va arg jag blir asso sjukt. Ja ger er ett råd lita inte på så mycke folk för så fort man vänder ryggen så hugger dom en..
.
love you my friend!

miss you..

heej bitches!!
prata klart nyss med min vän från Gislaved har saknat henne sjukt mycket. Hon kommer att bli mamma sär som helst några dagar kvar hihi så glad jag blir. Idag insåg jag att jag var för sjuk för att dra ut så stanna hemma hela dagen. Lägger upp en bild på min kära vän från somras
.

dålig vecka..

heej bitches !
Den här veckan har absolut inte varit en av mina favoriter. Men vad ska man göra man får sina dåliga dagar ibland igår vart det att gå o shoppa lite men hitta inget skit som alltid !! Efter att vi hade gått runt i stan ett tag så gick jag med michelle linda och brandon till skafferiet. Skit gott ju aldrig ätit elr fikat där men tror att det ska jag göra lte oftare. Träffa mina homies en stund också hihihi.
Idag så vart de skola trodde jag hade kommit försent men nej fick reda på att mentorstid inte var obligatorisk så lyssnade lite vad dom hade på att säga sen stack jag träffa belen. Vi vart lite hungriga så vi stack till mc o åt mums vilka tjockisar vi är heheh. Bad josse och jonna komma vi tog spårivagnen till skolan, efter skolan stack jag josse och jonna till stan köpte några fina tights kan visa bild sen. Nu har jag bara sölat och sms:at med mr X hehe. Snart blir de att dra o träffa mina homies.
.

RSS 2.0