stjärnorna finns här

Heej pullisar!
Just nu sitter jag i min säng och får panik för lilla jag har ingen praktik! Vart fan kan man praktisera ifall man ska bli stylist? Allt är upptaget. PANIK! iallafall chattar med nicole och väntar på att maten ska bli klart är hel sminkad och fixad i håret fattas bara att klä på mig. Efter de blir de att träffa michelle och kanske nicole.
Lägger in fler bilder senare puss!

this time..

Heeej!!
Just nu sitter jag och lyssnar på this time. Skit bra är den ju den ger mig många minnen! Trodde att det skulle bli en bra dag men vi starta dåligt hoppas det bli bättre senare för då ska jag gå och fira Juliett gullunge. Grattis till henne hon blir 15 år yeii stor flicka ju! Men först har jag utvecklingsamtal så vi får se hur de går, men äsh de kommer ju gå bra. Och juste idag fyller robin år grattis!! Helgen blir de fest hoppas vi annars tar vi det lite lugnt men bra folk.
Nu blir de att dra hemåt ses sen får ta bilder idag (Y)
Gammal bild ! får slänga in en bild när jag är rödhårig för det är jag just nu ;)

tillbaka

hej jag är tillbaka.
Just nu sitter jag i matte lektion med mina underbara tjejer Josefine Jonna Emilia Amanda och Maria. Är irriterad för att dom har spärttat facebook i skolans internet. Och nu har vi inget att göra men vilken tur att jag min mobil hihi!

RSS 2.0