löshår!

Hej brudar!
jag har skaffat löshår för jag "tröttna" på mitt korta hår. Men folk frågar mig varför inte klistra fast de? men då svarar jag att jag inte kan bestämma mig ifall jag ska ha kort eller långt för jag är så osäker av mig. Det va länge sen jag blogga har verkligen glömt bort bloggen men jag tror att jag ska börja skriva igen för det kändes som att något fattades. Och då kom jag på att det kanske var för att jag inte skrev i bloggen så ja ni nu ska kiany köra hårt och börja skriva förfullt.
Just nu sitter jag i skolan och måste göra en debatt men jag tycker att det är skit svårt så jag kopplar av just nu och väntar tills det är mat dags ÄR SKIT HUNGRI!
Där slänger jag in en bild på när jag har löshår.

officiellt slut!

Jag vet verkligen inte vad det är med alla killar nu. Ljuger om massa saker och snackar bara bullshit. Varför inte bara säga sanningen från hela början är det så svårt och göra de? Det är alltid tjejer som ska få skiten är så jälva trött på de. Jag ska ta avstånd från killar nu ska leva livet ett långt tag tills det kommer en ny kille in i mitt liv. Om det inte händer en mirakel att jag börja gilla någon nu. FUCK KILLAR. Att komma över en kille är inte lätt men med sina vänner och familjen mot världen är allt lätt. Har alltid haft tanken att bli bisexuell vi får se i framtiden.
It was never love in the air.

Man down!

Sitter i lektionen och går igenom hårets ubbygnad oj oj oj jag fattar verkligen inget känner mig efter blivet. Vädret gör mig deprimerad dålig dag til max!
Gud vad man kan tröttna på killar. killar tror alltid att dom gör rätt men nej det är absolut inte så, tjejer ska alltid få skiten ncnc vad trött jag är på de. Vad ska man göra framöver?

My heart is refusing me!

hellu!
Fick ett sms som gjorde min dag idag ändå om det va fult väder ut hehe lyckos mig! Snart har jag målat klart mina naglar, när jag är klar med de så ska jag fixa mig lite och dra ut och träffa mina tjejer ta och snacka lite osv finns ju inget att göra idag. Jag är fortfarande förkyld hatar att vara de:/
La familia!

Förvirrad!!

Är förvirrad och har inga förhoppningar vad ska man göra när allt känns som skit. Du får mig att känna som att det inte finns något kvar av mig men så fort du lurar mig med din ord så är jag den lyckligaste flickan i världen.

" you don't make me feel that i'm the only girl in the world "


PARTY PARTY PARTY!

Hej bitches!
Vakna för en stund sen bredvid min älskling, just nu sitter jag i min säng och vämntar på att maten ska bli klar för är skiit hungri. För min del blir det grillad mat muuums va gott!! Efter det ska jag vara en stund med min lille bror en stund sen blir det fiesta för min del! äntligen händer det något roligt i norrköping. Jag har verkligen tröttnat på norrköping finns INGET att göra sååå BORIIING. Men iallafall idag blir de FIESTA i haga slänger in ett inlägg innan jag drar mig puss hejdå!

RSS 2.0