shopping shopping

Heeej bitches!
Just nu ligger jag i min sköna säng och lyssnar på musik tror att jag ska stänga av datorn snart för börjar bli trött! Imorn åker jag till Spanien yeii har längat skit länge vill bara här ifrån. För min del ligger inte allt bra hänt så mycket så behöver semester ifrån allt bara leva livet i Spanien.

Idag blev det att dra in till stan för att shoppa det fanns så mycket saker jag ville ha men köpte inte så mycket va så inne att jag ville hitta min svarta klänning men den fanns inte i Lindex i stan så får vakna tidigt och se ifall den finns kvar i Hageby centrum. Efter all shopping behöver man vila lite ju så vi gick och fika igen haha jag tycker verkligen om att fika man avkopplad tycker jag men vet inte vad ni tycker? Efter det gick jag och träffa Tamara Mikhail en snabbis gick till ljura sen från ljura gick vi till hageby, vi hade det så roligt tills det blev fucked up. Jag ska berätta lite snabbt jag och tamara går över bron där vid ljura sluta sen blir det hageby aa vi går och pratar skrattar vi hör att en moppe kommer mot oss så vi flytta oss till sidan. Jag ser att tamara vänder sig om och börja skrika jag vart rädd så jag täckte mina öron med mina händer sen puuuff jag ser att tamara flyger iväg och dom två killarna som åkte låg på marken. Det ända jag tänka oo shiit vart så jälva chockad att jag inte fick ut några ord. En kille springer mot oss ( gulligt av han) frågar ifall allt va bra och brydde sig om tamara killarna fråga ifall det gick bra och vi fråga dom. Vilken tur att det inte hända något allvarligt för då skulle jag blivit psykad för hela mitt liv men jag är lite psykad nu över allt som hände fick panik. aa efter det stack jag och tamara till tjejerna. Så såg min dag ut säger bara en sak till er var försiktiga!     hälsningar urtubiaa.







 Bikini: 169 kr Lindex



 svart väska: 100kr monki



 

måndag!

Heej bitches!
Ska berätta lite om min måndag. Gick och hämta mina linser gick hem för att fixa mig sen blev det stan och fika jätte mysigt ju! Sen hade jag och tjejerna inget att göra så jag bad dom att hänga med mig och träffa min lilla älskling. Har saknat henne skit mycket hon har bara varit borta 2-3 månader ungerfär men det kändes som år. Så såg min måndag ut inte gjort så mycket men rolig dag ändå.   Hälsningar Urtubiaa



 bläää blåbärspaj jag och blåbär passar inte:/



 min sötnos!


home sweet home!

Heej bitches!
Är hemma igen buhuu så tråkigt, jag som tycker om Jönköping och alla dom som bor där! Men ialla fall är jätte jätte glad över att jag har kommit tillbaka hem saknat familjen och mina underbara vänner och juste kan inte glömma bort min "kompis" hehe puss på dig. Lite snabbt om mina dagar
 
Lördag: Vakna bredvid min sol sken Belen Valdes drog in och duschaa lite snabbt och fixade oss lite snabbt efter det tittade vi på film åt mat sen på kvällen blev det att grilla sen sitta i altanen och prata och ha det roligt.

Söndag: Vakna drog ut och tog en promenad med Belen sen gick vi in i huset och tog en dusch. Vi åt frukost sen yra vi runt lite. Hahah måste berätta lite snabbt om "skämtet" jag och belen gjorde mot Kristian och Viktoria. " viktoria sjunger jag kommer jag kommer jag kommer jag är nästan där" jag: tycker du om veronica maggio Viktoria: jaa  jag: aha hon va i norrköping och sjöng.  viktoria: neeej ofta   jag: jaa min kompis sandra vart vän med henne och jag vart vän med veronica genom sandra. Viktoria: neej jag tror dig inte. Jag: joo det är sant jag har hennes nr vi kan ringa henne, vill du de? Viktoria: jaa det vill jag men jag tror dig inte att du har hennes nr eller att du är vän med henne. ( jag viskar till belen på spanska gå in till rummet och lek veronica jag ringer den belen svara okej och brlja skratta jag ringer till belen) Jag: hej veronica bla bla.  Viktoria: hej är det veronica maggio?    "veronica": jaa det är jag.  viktoria: aha men ifall du är veronica kan du sjunga för mig?  "veronica": nae jag är sjuk hes i halsen. och så fortsatte det ända tills hon fråga belens bröder och flickvänner. HAHAHAH kankse inte så roligt när jag skriver men det va skit roligt i verkligheten. Men ifalla fall forsätta jag kom till norrköping víd 22.30 gick och träffa Sandra Chabo och Gabriella Cortes med belen en snabbis sen gick jag hem för att träffa mitt hjärta men han sov :/ men blir ändå så glad över att vara med min familj =)
slänger in några bilder!



 
 Sandra putar med sina fina röv!



 man måste ju bjuda lite på sig själv



 så söt prinsessa


 
 snygga belen belen!





 där tillbringade jag min helg=)

 

 muums mat




 SKÅÅL !!





och avslutar en bild på mig hehe erbjuda sig själv jaa liksoom det gör jag just nu!

JÖNKÖPING

Heej bitches!
ska skriva lite snabbt för åker snart till jönköping, ska spendera min helg där kommer hem på söndag. Jag tror inte att jag kommer kunna blogga där men vi får se annars så bloggar jag när jag kommer tillbaka. Sen är det bara fyra dagar kvar !! Blir så glad =)

Lite snabbt om idag. Vakna sent duscha snabbt åt mat sen packa jag lite sen stack jag ut för att träffa tjejerna. Vi drog till stan en stund titta runt i stan och så. Just nu sitter jag hos belen och lyssnar på musik. Jusste!!! jag kommer sakna skit mycke min "kompis":(

i'm love whit a criminal !



  Mina älsklingar Belen Valdes och Keiran Urtubia


Veronica maggio

Heej bitches
Jag gick och titta på Veronica Maggio hon typ äger, skit bra låtar har hon! Jag och tjejerna va där en stund men sen tyckte jag att det var för mycke folk att jag kände mig inträngd så jag gick ut från all folk med Belen Valdes och Sandra Chabo. Efter en stund kom Noemi Eugenio Gabriella Cortes och Angela Nevea. Vi drog mot stan för att några va hungriga vi kom fram till mc och det va fullt man tänkte ba aee jag vill inte in dit. Utanför mc träffa vi konstantina pappajano och marcella Shamoun igen hahah vi tappa bort dom i "konsären". Vi luffa runt i stan efter ett tag stack vi till spårvagnen och tog den mot hagbey igen. Och då blev det att gå till mc där hahah tjockisar! vi satte oss utanför och prata och åt mysigt hihi. 


Boy you're everything to me. You have everything I hate but love you anyway. Now it's just to let it go..







 Veronica Maggio

noemi bloggaren!

Jag visste att Noemi bloggaren har något ont i sig hon är så dum jag har bevis!!





glasögon - orm!

Heej Bitches!
Jag har fått glasögon hahah typ jag tycker att jag ser ut som en tönt men andra säger att jag passar hmm nee längtar bara att mina linser kommer yeei! Men dom kan komma efter jag har kommit från Spanien buhhuuu.

Lite snabbt om dagen gick till hageby centrum för att hämta mina glasögon bokade tid för att testa mina linse. Efter det träffa jag Belen Valdes vi prata jag tog en cigg sen träffa dom andra i Hageby centrum och där tog vi spårvagnen till stan. Vi stack ner till mc och åt hehe, sen skulle vi promenera tillbaka till hageby men ne så vart det inte tog spårvagnen (som vanligt!) Vi va en liten stund i hageby prata chilla och så. På vägen hem så träffa jag Juan Zepeda, Robin Castro och Ale Vergara. Dom är så roliga  dom snackar bara skit, vi stog en lång stund och prata eller jag berätta om dom senaste dagarna och dom gav mig råd skit snälla! Dom är verkligen psykologer inte sånna som mind fuckar mig. När jag kom hem så fick jag ett samtal av min "kompis" prata ett långt tag. Så va min underbara dag ses imorgon.    Hälsningar Urtubiaa




ville visa er hur jag ser ut med glasögon =)



 
och där får ni se skillnaden hehehe


mag muskler uu ;)

Just nu camar jag med min "kompis". Han har så fina muskler, han skryter så mycke om dom hahah inget liv typ. Jag tog den här bilden när jag bad han att spänna för att visa min mamma men han gick på det ville bara ta kort för att visa er. Han kommer bli jätte arg men äsh vem bryr sig hihihi =)




"kompis"


blå märke buhuu

hej bitches!
Lite snabbt om min dag stack och fira min lilla kusin skit roligt, efter det vart de gå och träffa tjejerna tog spårvagnen mot stan. När vi kom fram så gick vi på direkten och fika gott som faan! Jag bad Sandra Chabo att följa med mig och köpa cigg och på vägen träffa nya kompisar haha fina som fan och skit roliga. En av dom häng de med oss för att köpa cigg vi "presentera" oss. Vi prata omhur gammla vi va osv. Sen stack vi till tjejerna igen stanna kvar i stan en stund till sen missa vi spårvagnen (typiskt). Va ute en stund i hageby med Sandra Chabo och Gabriella Cortes. Nu sitter jag här och sölar bara       hälsningar Urtubiaa.






svar på tal




Svar: ja du, jag skriver efternamnen för jag tycker att det är fint och för att jag vill att ni ska veta vilka jag umgås med. Inte att ni blir fundersamma ut typ tänker vilken sandra är hon med. Så hellre berätta allt på en gång :)

hate that i love you!

lite snabbt om idag kom hem vid ett tiden duscha sen ville Belen Valdes att jag skulle träffa henne o prata lite, vi prata och så sen kom min "kompis" han är så gullig han kom och lämna cigg till mig hehe. Efter det kom jag hem för att fixa mig för ska gå och fira min lilla kusin. Vid 8 tiden ska jag träffa mina tjejer, får se vad kvällen erbjuder.  hälsningar urtubiaa.





bilden är tagen vid 02.00 idag.

Hos en "kompis"

Heej bitches!
Just nu är jag hos en "kompis" vi tar det lungt och dricker lite Moscato det är vitt vin skit gott ju! Det måste ni testa ju =) HAHAHa min "kompis" är lite sjuk i huvvet han pratar bara om kondomer typ vilka vi ska testa hehe. Kommer spendera min natt här, orkar inte gå hem för trött det har hänt så mycket idag SKIT DAG typ. Men han gör det mycket bättre han får mig att glömma allt det dåliga. Vill tacka mina underbara vänner för att dom finns och säger en sak dom flesta killarna är skit hitta er en kung som behandlar er som drottning! puss och kram   hälsningar Urtubiaa.  






hehehe hitta några bilder på min "kompis" i hans datorn han kommer döda mig för jag la upp dom haha men hoppas han inte märker :*

hos min flickvän

heej Just nu sitter jag hos min flickvän Sandra chabo. Tittar på när hon lagar mat till oss hehe så gullig hon är! Det blir kyckling med bulgur och sallad muuummms see you later bitches !


new in!

New in bitches!
Dom här två nagel lacken fick jag av min älskling fårn Turkiet. Älskar verkligen färgen på dom passar mig så bra tycker jag men vet inte vad ni tycker hihi!


barnvakt!

Det känns rätt länge sen jag blogga men det sista jag blogga var ju igår hmm va konstigt haha. Lite snabbt om min dag vakna rätt sent skulle inte ha vaknat ifall min pappa inte väckte mig och berätta att han skulle till badhuset med min lille bror hehe va skönt och bada. Efter dom hade gått så tog jag ett varmt bad kom ut från toan så blev jag hungri men wää var tvungen och äta själv för ingen var hemma :/ (hatar att äta själv man får liksom ingen lust och äta). Sen stack jag till hc och köpa lite gott till tjej kvällen hos mig efter det tog vi spårvagnen mot stan. Kom hem tidigt för att vakta min lille bror och här hemma spendera jag min dag med mina underbara tjejer! bye bitches.   Hälsningar Urtubiaa.







hos Sandra Chabo

ett litet snabbt inlägg, just nu är jag hos Sandra vi ska fixa oss lite sen blir det att ta spårvagnen mot stan. Sen så vet jag inte vad som händer skriver mer sen puss bitches!       Hälsningar Urtubiaa.


at my place

Just nu sitter jag hemma med Belen Valdes & Sandra Chabo har saknat henne jätte jätte mycke! Nu fattas det bara att Min bebis kommer hem :/ HAHAHA när Sandra smsa och sa att hon va utanför min dörr så sprang jag till dörren öpppa och börja skrika det första jag sa fan va brun du är!! Och nu berättar hon att hon vad dom hade gjort i Turkiet.


bokat och klart!

Bokat och klart! Den 28 juli blir det att åka till Spanien med Belen Valdes och familjen. Slippa sverige man kan inte vara lika glad som jag är just nu =) 

Lite snabbt om dagen träffa Belen Valdes Noemi Eugenio och Gabriella Cortes stack och köpte cigg sen var vi ute i det fina värdet och prata och skratta. Sen kom Juan Zepeda Robin Castro och Elmir. Det hände inte så mycket idag men men.






en bild där jag  brukar vara i spanien.

Lite om mig

Bitches jag ska berätta lite om mig själv. Jag heter Kiany Urtbia Cortes och är 16 år gammal, mig hittar ni i Norrköping skit ställe jag vet men här harjag  alla mina underbara vänner bor här och min familj får vi inte glömma. Jag älskar att festa dansa och umgås med mina vänner. Som person är jag jätte klantig av mig och gillar att sjunga men ändå om jag inte låter bra. Jag är en social människa hälsar på allt och alla och bryr mig om alla. Ibland kan jag vara dum och kaxig men det är bara när jag försvarar mig och när folk har gått över gränsen men annars är jag en jätte snäll tjej. När det gäller musik så lyssnar jag på allt som mina öron tycker låter bra. Det ända jag har och säga till er LEV LIVET innan det är försent för det gör jag!      Hälsningar Urtubiaa.



ett skönt bad!

kom ut nyss från toan tog ett skönt bad, det gjorde verkligen min dag tummen upp! Lite snabbt om dagen städa hemma på morgonen sen gick jag och träffa Belen Valdes och Gabriella Cortes vi drog till hc lite snabbt sen till mc för dom skulle äta. Efter det stack jag hem till Belen och där spendera jag dagen med henne familj see you later bitches.     Hälsningar Urtubiaa






joo jag vet ser förjävlig ut men man man måste bjuda lite på sig själv!

svar på fråga!




Svar: Ja mina föräldrar och släkten vet att jag röker. Men får inte av mina föräldrar eller har inte frågat dom. Jag har rökt i två och ett halft år. Ja varför skulle jag inte vilja sluta men det betyder inte att jag är skit beronede av det ne. Hoppas det var allt du ville veta annars så är det och fråga bara =)

been in vasa

Tjena bitches!
Idag så vart det att fira min älskade papi, Mami gick och köpte tårta och gott till att dricka tesito på morgonen efter det öppna pappa presenterna han vart så glad för han fick det han ville. Sen hela familjen somna för alla va så tröttna efter en så rolig dag igår. Vi fixa oss och gick och åt i Fräcka fröken skiit gott älskar maten där. Vi åt klart prata lite om allt möjligt sen gickjag hem för att fixa mig och träffa mina girls och dra till vasa och bara sitta o prata och ha det roligt så vart min underbara dag idag slänger in några bilder =)    Hälsningar Urtubiaa.























favvoo film!

Bitches just nu vart jag klar med att titta min favorit film SALSA, guud va jag älskar den. Den står först på min list jag kan se den om och om och om igen tröttnar aldrig på den. Jag tycker att ni borde titta på den. Den är gammal dags men skit bra! NI MÅSTE TITTA PÅ DEN =) Men ska gå och lägga mig i min sköna säng nu är skit trött imorgon/idag blir det fira min pappa.       Hälsningar Urtubiaa.






chiling day

Tjena Bitches!
Lite om min dag drog och träffa Belen Valdes, Noemi Eugenio och Gabriella Cortes tog en cigg sen vi prata lite skratta och fjanta oss som alltid. Drog till stan och åt mc mat sen promenera vi förbi vasa för att se vilka som va där men inga roliga fanns. Tog spårvagnen från ljura till hageby centrum hahah lite onödigt jag vet men ifall man är lat så är man tvungen. Efter det satt vi oss utanför Noemi Eugenio och prata skratta fjanta oss haha ni borde ha sett hur vi va, det va rätt länge sen jag skratta så jävligt mycke som idag. Så såg min lördag ut ingen inga fester för min del.        Hälsningar Urtubiaa.










gott!!

Hej bitches!
Ska berätta lite snabbt om igår, Jag och Belen Valdes åkte ner till stan för att jag skulle köpa cigg sen titta vi runt i stan, vi tog spårvagnen tillbaka till Hageby vi köpte lite smått och gott sen stack vi hem till plutten. Efter ett tag kom Noemi Eugeni och Gabriella Cortes vi hade det trevligt vi prata och så sen efter tolv skulle alla dra hem.

Just nu lyssnar jag på musik och ska börja städa lite hatar när det är stökigt hemma. Sen blir det säkert att fixa sig och dra ut och göra något roligt vi får se om jag slänger in bilder.                   Hälsningar Urtubiaa.



LOVE IT!

Hej Bitches!
Jag hitta en mapp där det fanns masser med bilder på mig och mina vänner, men lägger upp dom här två för att jag älskar bilden den ser livlig ut rolig och att vi är sjuka i huvudet haha.  Hälsningar Urtubiaa 



Tummen upp till att sjunga!



HAHAHA ja som ni ser är det här filmat i poolpartyt, titta och njuut!!

I feel sorry for you..

Heeej bitches!
Ska berätta lite om min dag vakna klockan ett drog in och duscha på direkten kände att det var jätte varmt ute så satt mig i balkongen en stund med en is kall coca cola muums det va jätte gott medans jag drack upp colan så tittade jag på när små barn spelade fotboll. Dom fick mig att tänka på när jag själv spelade fotboll, jag tyckte att det va så roligt men desto äldre jag blev desto andra saker börja jag göra och jag börja umgås med mina vänner mer. Så vi får se ifall jag börjar spela fotboll igen hmm det får jag tänka på framöver. Men iallafall min mamma kom efter ett tag hon lagade mat vi åt sen gick jag och träffa Sandra Chabo och Belen Valdes en stund jag tog en cigg medans vi prata från himmel till jord. Efter det stack jag hem och börja fixa mig till Gabriellas födelsedag som jag vart bjuden till, när jag vart klar träffa jag belen vi stack till 119 busshållplats och vänta på bussen. Vi kom fram och hade det jätte roligt lyckad dag ialla fall. Just nu sitter jag på min sköna säng och ska börja fixa mina naglar. Ni kommer få se att jag är besatt i dom, tycker alltid om att ha dom målade och fina.    Hälsningar Urtubiaa.






 
Results!!

Smedby.

Hej bitches!
Just nu är jag i Smedby och firar en person skit roligt ju. Kan berätta om min fina dag sen.  Hälsningar Urtubiaa

I am really disgusted

Hej bitches!
Just nu siitter jag på min säng och tänker ABSOLUT inte röra mig här ifrån tills mina föräldrar har vaknat, jag ska berätta varför. Jag kommer in till mitt rum sätter mig på min data stol tar bort ena skon ser ett insekt först så trodde jag att det va en geting jag tänkte ba äsh ska döda den sen hörde att den lät så jävligt högt att jag fick lust och spy! Tar upp ena skon ser att det va en kackerlacka slänge skon åt helvete. I den sekunden ville jag bara dö, vilken tur jag hade att min mamma kom till köket för att dricka vatten, jag ropar "mamma mamma" och så tar hon bort kackerlackan, jag fråga hur den kom in och så svara hon " denkom in säkert från fönstret för du lämnar den alltid öppen" efter allt som hände  chatta jag med belen valdes och då berätta jag allt sen får jag blicken mot golvet jag ba omg inte IGEN ser en till jag tar skon o mosar den av all ilska och rädsla.Nu har jag bestämt mig att när alla vaknar ska jag städ HELA huset.

Ialla fall ska berätta lite snabbt om idag jag gick till poolpartyt inte så roligt men det dög bara jag har mina vänner så är allt bra! Dansade mycket och fjanta mig lite. Vi får se om Noemi skickar bilderna så jag kan lägga upp dom. Oj det här blev en lång historia.       Hälsningar Urtubiaa.


Angelicas blogg!

Bitches jag tycker att ni borde besöka min väns blogg, jag tycker själv att den är bra och underhållande så tryck här --->http://angelicatuohimaa.devote.se/  så får ni se!!     Hälsningar Urtubiaa.


utgång!

Hej bitches!
Just nu är jag hos min vän Sandra Chabo kom och hämta mina hammers och vänta tills hon ska bli klar för att gå och träffa Belen Valdes, efter det ska vi ta spårvagnen mot stan för att köpa cigg sen rör vi oss mot poolpartyt hoppas det blir roligt annars så drar vi till min gulleplutt mr R!! Slänger in några bilder som jag tog nyss.   Hälslingar Urtubiaa.




1 2 and 3..

Bitches slänger in tre st låtar som gör min dag idag.









skönt väder!

Hej bitches!
Just nu sitter jag i balkongen med min bror och pratar lite om att det är jätte varmt ute medans vi pratar så lagar rörmokaren vår toalett. Väntar på att han ska bli klar så jag att jag kan gå ta en lång dusch, jag slänger in ett litet inlägg senare.     Hälsningar Urtubiaa



Välkommen till min värld!

Hej bitches!
Jag har skapat en blogg nu för att skriva om mina dagar och lite om mig själv. Jag ska försöka hålla min blogg uppdaterat men lovar ínget.  Hälsningar Urtubiaa




                               
  Jag och min underbara bror.

RSS 2.0